Renault  rabljena vozila s garancijom
Provjereno najbolji izbor

Renault rabljena vozila s garancijom

Renault rabljena vozila odabir su sa kojim kupac dobiva najviše za svoj novac, a da pri tome zadržava one prave beneficije. Sva vozila pored provjerene servisne istorije i originalne kilometraže, prolaze temeljiti pregled i bivaju podvrgnuta zahvatima velikog i malog servisa. Riječ o provjereno najkompletnijim ‘’polovnjacma’’ na tržištu, jer se uvoznik potrudio da kupcima istovremeno osigura godišnji gratis Kasko na sudar, 24-satnu asistenciju i vjerodostojnu opštu 12- mjesečnu garanciju.

Naklonjeno rabljenim automobilima, bh. tržište zaista pruža široku ponudu modela. No, ovakva ponuda često nosi sa sobom niz rizika, koje iskusni kupci znaju u startu eliminisati kupovinom na provjerenoj adresi. Zato je važno je pravilno odabrati partnera s kojim sklopiti ugovor o kupoprodaji, jer jedino tada kupac dobiva najviše za svoj novac, a da pri tome zadržava one prave beneficije.

Rabljena Renault vozila u pravilu su mlađih godišta proizvodnje te imaju provjerenu i originalnu kilometražu. Svako vozilo ima urednu servisnu istoriju te se pri uvozu lupom do posljednjeg vijka pregleda i po potrebi servisira u Renault ovlaštenom servisu. Zatim se na svakom vozilu obavi veoma bitan zahvat velikog i obavezno malog servisa sa originalnim dijelovima. S obzirom na urednu servisnu knjigu, obavljene zahvate na vitalnim dijelovima motornog sklopa, ali i opštu 12-mjesečnu garanciju sa mogućnošću produženja, ovakva vozila u pravilu su spremna za eksplotaciju bez većih troškova održavanja i ulaganja duži vremenski period.

Kupac u ovom slučaju zaista dobije najviše za svoj novac. Pored svih navedenih benefita, uvoznik na Renault rabljena vozila daje 12-mjesečno Kasko osiguranje s pokrićem na sudar, a vozila su pokrivena i 12-mjesečnom asistencijom, odnosno kupcu je na raspolaganju pomoć na cesti 24/7. Istovremeno, vozila posjeduju validnu servisnu knjižicu koja kupcu osigurava dodatnu sigurnost, ali itekako značiti i u naknadnoj prodaji vozila.

Svako rabljeno vozilo moguće je isprobati prije kupovine, pa čak i zamijeniti unutar osam dana ukoliko kupac smatra da nije izabrao najbolje za sebe. Osim toga, Renault mreža je poznata kao jedna od najfleksibilnijih po pitanju različitih modaliteta finansiranja poput kredita ili pak leasinga, pa će kupac rabljenog vozila dobiti provjereno najkompletniji ‘’polovnjak’’ na tržištu. Naravno, uvoznik svojim kupcima preporučuje nastavak održavanja u GUMA M servisima, a pristupačne cijene održavanja uvijek su dostupne na www.cijeneservisa.ba .

Renault rabljena vozila s garancijom dostupna su u svim većim mjestima u BiH, a cijela ponuda vozila sa preciznim lokacijama i aktuelnim akcijama uvijek je dostupna na www.gumam.com/rabljena-vozila