Promocija novog Megane GrandCoupea
Renault Tour Mostar

Promocija novog Megane GrandCoupea

GUMA M i Renault ove subote u Mostaru organiziraju promociju najnoviji Renault automobila. Iskoristite prve naznake proljeća u lijepom ambijentu Parka Zrinjevac pored Rondoa ove subote (4.3.) od 9-15 sati i upoznajte novi Megane, Megane GrandCoupe i Scenic.

Nasljednik modela Mégane Sedan i Fluence, dolazi sa privlačnim imenom - Megane GrandCoupe i istovremeno postavlja nova mjerila i nove vrijednosti u segmentu kompaktnih limuzina. Novi Megane GrandCoupe osvaja atraktivnim linijama te mišićavim i elegantnim bokovima, s prepoznatljivim svjetlosnim potpisom prednjih i stražnjih svjetlosnih elemenata. Jedan od najprostranijih prtljažnika u klasi nudi 508 litara, a produženi osovinski razmak osigurava udobno putovanje putnicima kako naprijed, tako i na stražnjoj klupi.

PR Demo Mostar 2017-2

Novi Renault Scenic donosi nova mjerila u klasi automobila čiji je i rodonačelnik - Scenic klasa. Novi Renault Scenic u potpunosti je izmjenjen. Naglasak je na njegovim nekonvencionalnim proporcijama, koji upotpunjuju veliki 20-inčni kotači kao dio standardne opreme, zatim poniruća forma vjetrobranskog stakla i krajnje prepoznatljivi Renaultov svjetlosni potpis sprijeda i straga. Novi Renault Scenic pruža uživanje u tehnologiji do sada rezerviranoj u vozilima iz luksuznijeg segmenta. Prvi put u jednom Renault modelu objedinjen je paket inovativnih, sigurnosnih i praktičnih sistema.